“Истории за малки, големи и пораснали деца” – чудно пътешествие за най-малките ни читатели 15.12.2019 – Категория: ЗА КНИГИТЕ, РЕВЮТА, СЪБИТИЯ

Детската книжка “Истории за малки, големи и пораснали деца” в понеделник ще украси книжния пазар у нас. Автор на забавните истории е Терез Никол. А чудните илюстрации са дело на Йоанна Стоянова.

“Истории за малки, големи и пораснали деца” е без аналог сред изобилието от детски книжки на българския книжен пазар.

Ще прочетете пет забавни истории за приключенията на трите котенца: Ричи, Прекрасна и Топчо, майка им Пира, онова страшно лаещо нещо „Внимание, кучето Тара!“, семейство жабоци и други животни от фермата и околностите.

В четири от историите действието се развива през четирите сезона от годината. Всяка история приключва с фантастична рецепта за малки и големи, за радостно преживяване със семейство и приятели.

Във всяка история ще срещнете картинки вместо думи, с образователен характер. И защото децата обичат да рисуват, в края на всяка история сме ви подготвили чудни илюстрации за оцветяване.

Нашата детска книжка е чудесен подарък за вашите деца, за приятелите на вашите деца, а защо не и за вас самите.

Защото светът на децата е най-хубавото място, в което можем да “се скрием” от ежедневните задачи. Да посрещнем светлите християнски празници всички заедно, а защо не и да създадем нашите нови семейни истории.

 

Заглавие: ИСТОРИИ ЗА МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА: Приключенията на котенцето Ричи

Автор: Терез Никол

ISBN  978-619-7507-15-7

Страници: 64

Формат: 60х90/16

Цена: 12 лв.

Издателство „Екрие“