ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ в извънредни условия – намаления до 40% отстъпка

\"\"

 

 

 

 

  Снимката е на Gerd Altmann от Pixabay

Скъпи приятели и читатели на издателство \”Екрие\”,

 

Преживяваме труден период не само за българския народ, а за цялото човечество.

Вирус, заради който се наложи извънреден режим в България и затвори масово книжарски вериги и малки търговци. Много от колегите сред търговците спряха отчети и плащания. Издателите пуснаха големи намаления през фирмените сайтове, за да успеят да издържат, защото положението е трудно за всички, за някои КРИТИЧНО, наред с останалия бизнес, който буквално спря да работи, поради забрани или невъзможност.

Ние от издателство \”Екрие\”, се принудихме също да пуснем големи намаления от сайта ни www.ecrier.bg, защото сме изправени пред проблем за оцеляване на издателството и малката ни фирмена книжарница.

Дали е правилно? Въпросът за уважението към авторския труд и целият екип, който стои зад издаването на една книга. Процесът от излизането от печат и пускането и в разпространение, рекламата – къде платена, къде с помощ и съдействие от приятели, представянията, на които каним по всевъзможен начин читатели, съхранение, поддръжка на фирмена фб страница, сайт, онлайн магазини… Процесът е дълъг, участниците са много, стойността на книгата има значение.

До 20 март т.г. не правехме намаления в сайта ни. Веднъж, защото уважаваме авторския труд и работата на всеки един от участниците по създаването на всяка наша книга. Следващ важен момент е съществуването на книжарниците, онлайн магазините и тяхното значение за разпространението на всяка издавана книга в България.

\"\"

От 21 март т. г. се наложи да променим политиката на сайта, защото сме малко семейно издателство, единственият ни източник на доходи за нашето семейство, особено сега, когато е налице социална изолация и хората поръчват най-вече онлайн, следят главно промоции и по-евтин вариант за закупуване на книги.

Ако смятате, че е добре да подкрепите малкият бизнес и си харесате заглавие, ще се радваме да изпълним вашата поръчка.

Цените и безплатната доставка са максимума, който можем да си позволим.

Всички сме изправени пред опасностите на икономическата криза и ви разбираме, ако търсите по-изгодното за вас.

Пожелаваме ви здраве, спокойствие (доколкото е възможно), да се радвате на семеен уют и топлина!

На всички медици, учители и полицаи – поклон пред волята, отговорността и човечността, с които изпълнявате своите задължения! Д-р Ирена Иванова, Яна Аврамова-Атанасова, Катерина Трифонова, Ани Иванова, Милена Колева, Ирина Аламанова, Невена Табакова, Милена Стойкова, Юрий Тодоров, Олга Лазова, Милена Ганева, Ирена Георгиева, Терез Никол са сред тях.

Екипът на Екрие

 

Shopping Cart