ME GUSTA LEER con Ecrier е най-новото помагало по испански език на издателство \”Екрие\”

Скъпи читатели,
щастливи сме да споделим с вас за петнайсетото печатно издание, което вече е в наличност в каталога на издателство \”Екрие\”.
 
ME GUSTA LEER con Ecrier е най-новото помагало за развиване на уменията за четене на испански език А1-В2 на книжния пазар у нас.
 
Ако искате да начите езика на Сервантес, Дали и Пикасо или да надграждате и усъвършенствате вашите знания и умения, нашето най-ново помагало от поредицата „НаУчи с Екрие“ е най-подходящият пътеводител в света на испанския език.
 
В понеделник на книжния пазар у нас излезе ME GUSTA LEER con Ecrier – помагало за развиване на уменията за четене на испански език за четирите нива на Общата европейска езикова рамка А1-В2. Това е най-новото помагало по испански у нас, изключително иновативно като похват и представяне не само за България, но и за чуждестранните издателства, с богато разнообразие от упражнения за четене и попълване на упражнения върху четирите нива.
Съдържа текстове с двуезичен превод на испански и на български език в първите две нива.
 
Автор на ME GUSTA LEER con Ecrier: Помагало за развиване на уменията за четене на испански език А1-В2, е Милена Колева – дългогодишен преподавател по испански език в различни центрове по света на Институт „Сервантес“. Милена Колева е с богат опит и практика в обучението на испански език като чужд език, които успешно съумява да приложи в първото ѝ печатно помагало за България.
Редактор на помагалото е Ирина Аламанова – един от най-добрите автори на помагала и учители по испански език в България. Благодарение на нейното участие, ME GUSTA LEER con Ecrier е съобразено с българските държавни образователни стандарти и най-новите учебни програми и практики за изучаване на испански като чужд език в училище.
 
 
\"\" \"\" \"\"
Shopping Cart