Не отлагай повече! Подари си книга сега!

31 октомври – 31 декември

Книжни подаръци! За теб, за семейство и за приятели! 

 

В условия на глобална криза Издателство „Екрие“ призовава приятели, читатели, фенове, сподвижници, малки и големи любители на четенето, дори тези, които не познаваме …, но най-вече теб, който четеш тези редове:

Не забравяй духовната храна! Купи си книга още сега!

Знаем колко трудно намираш време за романа, който с любопитство прелисти на последната „Алея на книгата“. Или на път за вкъщи в близката книжарница … Особено когато си принуден да работиш от вкъщи, да се грижиш за един-двама (дай Боже и повече!) малчугани или да помагаш на порасналия ученик с онлайн обучението. Знаем също колко трудно отделяш средства за любимите си занимания. Включително купуването и четенето на книги в условията на бюджетни ограничения и глобална COVID-епидемия. Но тъй като искаме да направим нещо прекрасно за теб и да преминем заедно през този труден период, имаме решение и специално предложение.

Обявяваме предколедно настроение и безброй вдъхновения в сайта на Екрие:

 • Подаряваме 35% отстъпка за избрани заглавия на Издателство „Екрие“!
 • Даваме ви два месеца възможност за избор! Намаленията стартират от 31 Октомври до 31 Декември 2020 г.
 • И с грижа за здравето на всички наши клиенти, предлагаме още подаръци при доставка до офис на Speedy или на коректно посочен ваш адрес – поръчайте онлайн!

 

Посвети се на знанието и на книгите!

Нищо не можеш да направиш срещу коронавируса, но можеш да помислиш за себе си. Можеш да разчиташ на нас и на разнообразие от заглавия за всеки вкус и възраст в онлайн книжарницата на Издателство „Екрие“. Пазарувай бързо и лесно, защото в интернет можеш да си купиш всичко Без граници, маски и други затвори“, както казва Ана-Мария Герасимова – наш автор и вдъхновение за близо 16 000 последователи в Инстаграм (#unordinarypoetry).

Не чакай Видовден, защото книгите са Храмът на всяка душа. Ако имаш съмнения, разсей ги с творбите на Емил Костов и Росица Милкова.

Дори да прекарваш времето си Мълчаливо, важно е поне за миг Да повярваш … в Неслучайните случайности и дори в най-трудните моменти, да се обърнеш към себе си с думите: „Погледни към дома, ангеле“. За това могат да ти помогнат авторите Ирена Иванова, Марияна Дойкова, Стефи Стаменова и легендарният американски писател Томас Улф.

А ако някога си подозирал, че „Купидон е алкохолик“, обсъди идеята с „Пияните мисли на една трезва глава“. Не твоята, разбира се. 😉 Специалисти по темата са поетесите Мариела Ганчовска и Ана-Мария Герасимова.

Накрая, не забравяй да потърсиш и онзи тайнствен Отвор (по Румен Павлов), който води към приказния детски свят. Там те очакват куп Истории за малки, големи и пораснали деца, чудно красивата Принцеса Анна, Силфите и още много приключения от невероятните ни детски писатели Терез Никол, Анна Стефанова и Росица Добрева.

 

Твоето специално внимание заслужават също:

 • Оплети и разплитай от Христина Панджаридис. Защото е единственият по рода си детски роман за възрастни.
 • Аз съм българче с автор Александра Колева и художник Марина Цонева. Защото няма друга детска книга, която да разказва в стих за най-обичаните български традиции, празници и обичаи.
 • Хумористично-тъжните Разкази от града под тепетата на Мира Папо. Те допълват по невероятен начин мистерията на споделените от нея Пловдивски потайности.
 • Увлекателните истории за съвременен Китай, разказани от Наталия Бояджиева в Светлина от Изтока.
 • Пътят към невидимия свят на душите чрез Регресия“. По него ни води Яна Аврамова– Атанасова – изключителен професионалист, психолог и регресионен практик.
 • Съветите на Лорън Хюбеле за изграждане на имунитет при бебета и малки деца чрез Гемотерапия за всички“. Акцент в най-новите ни издания! Доказано полезно и практично ръководство.
 • Учебните помагала на Екрие – Ни пуха, ни пера по руски език, English with Rex по английски език, Me gusta leer по испански език и La Grammaire по френски език
 • И, разбира се, Дневник на мечтите – за всички, които не спират да мечтаят, да вярват и да преследват осъществяването им.

 

Ти си на ход! Не отлагай!

Доказано в човешката история е, че в смутни времена и тревоги, духовната храна укрепва духа!

 

* В периоди на интензивни онлайн поръчки и натоварване при куриерска фирма Speedy, молим за вашето търпение. 
Доставката ви може да се забави по време на Черен петък, празнични и почивни дни. 
Благодарим за вашето разбиране!

С уважение, Екипът на Екрие
Shopping Cart