ПОЕЗИЯ – Борислава Узунова 02.03.2021 – Категория: Творческо начало с Екрие – Tags: , , , , , ,

Борислава Узунова, 20 г., Сливен

ЛЕК

И за твоето щастие
побиращо се в
две очи кафяви
и едно писъмце
с красив почерк
скрито в джоба на портмонето ти.
Съм сигурна,
че ще ме излекуваш

ЛЮБОВ

Светът е толкова магичен,
когато някой, вместо с име
Любов вече те нарича.
И може без дъх да
изпише обичта на прозореца.

ЗАГУБА

Изгубих любовта ти,
някъде между
лавандуловите поля
и жаркото слънце.
Някъде между вината и безразличието.
Но дори вече да я няма
все още ме караш
да търся смисъл
между редовете
на празния лист.

 

БОРИСЛАВА УЗУНОВА – Лично творчество: СТИХОВЕ

*Борислава е на 20 г., но страстта й към поезията се заражда още в ранна детска възраст. Преди три години започва да се занимава по-сериозно с любимите си стихове, изливайки куп емоции върху белия лист. Благодарим й, че взе участие в рубриката “Творческо начало с Екрие”! С творчеството й можете да се запознаете в прикачения файл “Стихове”.

 

КАКВО КАЗВА ЗА СЕБЕ СИ?

Започнах да пиша преди 3 години по-усърдно. Винаги съм харесвала поезията, като един от любимите ми автори е Евтим Евтимов. Години наред търсих нещото, което да ме прави щастлива и мисля, че го открих. Всяка дума, която изписвам на белия лист, е моя емоция и чувства. Харесва ми да изразявам емоциите си по този начин и да “изписвам” сърцето си.

 

ПОДКРЕПЕТЕ ТАЛАНТА! 

Ако харесва пооезията на Борислава Узунова и тя вече един от любимите ви автори в рубриката “Творческо начало с Екрие”, обезателно й ПОДАРЕТЕ ЛАЙК под публикацията или ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР. Така ще й помогнете да включи произведенията си в единственото по рода си печатно издание със заглавие ВИК ОТ ДУША, което Издателство “Екрие” ще издаде напълно безплатно “в името на скритите таланти”.

Сборникът ще представи най-харесваните автори в рубриката “Творческо начало”, избрани с гласовете на публиката. Ще бъде издаден в началото на следващата година и ще се разпространява с благотворителна цел.

С правилата за гласуване може да се запознаете ТУК!