За книгата и ползите от нея – ГЕМОТЕРАПИЯ ЗА ВСИЧКИ: Изграждане на имунитет при бебета и малки деца

\"\"

 

Скъпи читатели,

Ще споделим с вас малко повече информация за тази специална книга, част от поредицата ГЕМОТЕРАПИЯ ЗА ВСИЧКИ на автора Лорън Хюбеле, известен гемотерапевт и натуропат в света.

 

Провокирани от безброй въпроси, свързани с изграждането на имунитет, преодоляването на чести здравословни проблеми и търсенето на решения, случайно или не, преди година се срещнахме с гемотерапевта Ангел Ангелов, преводач на книгата \”ГЕМОТЕРАПИЯ ЗА ВСИЧКИ: Изграждане на имунитет при бебета и малки деца\”.

Преди да стартираме с издаването на книгата на български език, лично ние, семейството на Екрие, преминахме през индивидуални протоколи, съобразени с индивидуалното състояние и здраве на всеки член от семейството. Разбира се, в основата търсехме дълготрайно разрешение за здравето на нашите деца.

Няма да ви убеждаваме колко полезна и практична се оказа тази книга и на колко много въпроси получихме отговор по отношение на често проявяващи се неразположения, по отношение на храна и навици, физиологични нужди, видове симптоми и тяхното разбиране и преодоляване.

Лорън Хюбеле е сред най-известните гемотерапевти в света. С дългогодишен опит като лекар, хомеопат, натуропат. Самата тя е открила ползите и благотворния ефект върху организма след употребата на гемоекстракти. Но също така, на базата на дългогодишен опит и стаж, дава простички обяснения на често срещаните при бебета и малки деца здравословни проблеми, заради които повечето от нас, родителите, се е случвало да стоим будни с часове, понякога с дни, и да търсим помощ и лечение от лекарски предписания до бабини илачи.  Рефлукс, кожни раздразнения, алергии, колики, физиологични нужди, проблеми с разстройство, запек, кашлица, сополи и други… са само малка част от често срещаните в нашето съвремие здравословни неразположения, за които ще можете да прочетете и ползвате като безценно ръководство у дома, на почивка, в работата, навсякъде! Особен акцент и пояснения ще откриете върху  така важното за тялото ежедневно очистване на тялото.

Обръщаме специално внимание, че тази книга ще бъде полезна не само за най-малките членове на вашето семейство, а за всички! Нима ние не страдаме от киселини, кашлица, синузит, запек, разстройство, повръщане? Разбира се, протоколите за прием са различни според възрастта и физиологичното състояние.

Като всяка една терапия, и гемотерапията се развива през годините, променя се, надгражда и разкрива все повече успешни възможности и благоприятен ефект върху човешкото тяло от най-ранна детска възраст до най-зряла.

Защото! В основата си е безвредна за човешкия организъм. В книгата има примери дори за употребата й при лечение на животни! С дълготраен ефект, а не просто успешно оздравяване на момента на дадена болежка, която след дни е възможно да се прояви повторно с едни и същи симптоми.

Искате спокойствие? Търсите отговори и решения? Книгата може да ви бъде полезна!

Очаквайте следващите две заглавия в каталога на Екрие, които ще бъдат насочени вече изцяло към възрастни.

  • Стрес
  • Умора
  • Безсъние
  • Преодоляване на прием на антидепресанти и зависимости
  • Често проявяващи се симптоми, свързани с вируси, инфекции, кръвно, кости, кожа, синуси, очи, уши, рани, вътрешни органи, болезнен менструален цикъл, трудно забременяване,  терапии… Скоро!

Ние вярваме в медицината и не отричаме конвенционалните методи и лечение. Но ако има възможност да предотвратим прием на антибиотици, кортикостероиди и други подобни лекарства, които за момента ще разрешат неразположението, но и могат да доведат до редица странични ефекти, усложнения, отслабен имунитет, резистентност към лечение, защо да не обърнем поглед към ефективните природни средства, които все по-успешно се реализират по света?

Повече за Гемотерапията и младият, но вече с натрупан опит и практика гемотерапевт, Ангел Ангелов, ще научите от репортажа на NovaNews: ГЕМОТЕРАПИЯ. ЛЕЧЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА ДЪРВЕСНИТЕ ПЪПКИ.

Повече за гемотерапията и гемоекстрактите: ФБ страницата Гемотерапия и сайта www.ergoncenter.com.

Книгата и гемоекстрактите вече се разпространяват и в аптеки ФРАМАР!

С пожелание за здраве, усмихнати дни и повече спокойствие в ежедневието,

Издателство \”Екрие\”

Shopping Cart