ЖЕНИ – Елена Котова 13.01.2021 – Категория: Творческо начало с Екрие – Tags: , , , , , ,

Елена Котова

Елена Котова, @ekotowaa, #poetryandlove_new, @poetryandloveEK

Понякога шумна. Понякога прекалено тиха. Вечно замислена. Влюбена. И тъжна. Все се редуват. Все й се бяга. Бленува. Уморена. На дивана заспива. Пълна глава. Празни мисли. Голяма душа. Добро сърце, скрито от омраза. Сила. Достатъчна. Дори и за двама. До всички достига. Любов. Не и сълзлива. Мъжкарана. Удря с цяла сила. Борбена. Но я боли. Нежна. И крехка. Порцеланова. Жена. Духът й е създаден от цветя. Тялото от глина. Изкуство. Докосвано от мръсни ръце. Гледано от бистри очи. Никога достатъчно религиозна. Но вярва в Бог. Обича. Всеки път различно. Музиката на стъпките й пренася всички в транс. Но не към всеки тя тръгва. Жена. С цялата си душа. Жена. По красивото й тяло. Жена. Нежността, от която черпиш сила. Някои го притежават. Има жени, които във всяко отношение, са просто жени : нови, иновативни, стари и мъдри, вълнуващи всяка нотка в другия, събуждащи интерес само с походка. Жени. Има ги. Съществуват. Чисти души. Въпреки дългата им история. Бели. Красиви. Истински до болка.

Жени.

Все още съществуват.

 

ЕЛЕНА КОТОВА – Лично творчество: Стихотворения

*Елена Котова е първият млад автор, който се включи в рубриката “Творческо начало с Екрие”. Изпрати ни 10 авторски произведения, сред които и стихотворението “Жени”. Останалите можете да разгледате в прикачения файл “Стихотворения”. Елена пише с удоволствие и поддържа собствен блог в Instagram. Можете да се запознаете с всички нейни творби, като последвате профила й poetryandlove_new. Открийте я и във Facebook: @poetryandloveEK

 

ПОДКРЕПЕТЕ ТАЛАНТА! 

Ако харесвате стиховете на Елена Котова и тя вече един от любимите ви автори в рубриката “Творческо начало с Екрие”, обезателно й ПОДАРЕТЕ ЛАЙК под публикацията или ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР. Така ще й помогнете да включи произведенията си в единственото по рода си печатно издание със заглавие ВИК ОТ ДУША, което Издателство “Екрие” ще издаде напълно безплатно “в името на скритите таланти”.

Сборникът ще представи най-харесваните автори в рубриката “Творческо начало”, избрани с гласовете на публиката. Ще бъде издаден в началото на следващата година и ще се разпространява с благотворителна цел.

С правилата за гласуване може да се запознаете ТУК!