ЖЕНИ – Елена Котова

\"Елена

Понякога шумна. Понякога прекалено тиха. Вечно замислена. Влюбена. И тъжна. Все се редуват. Все й се бяга. Бленува. Уморена. На дивана заспива. Пълна глава. Празни мисли. Голяма душа. Добро сърце, скрито от омраза. Сила. Достатъчна. Дори и за двама. До всички достига. Любов. Не и сълзлива. Мъжкарана. Удря с цяла сила. Борбена. Но я боли. Нежна. И крехка. Порцеланова. Жена. Духът й е създаден от цветя. Тялото от глина. Изкуство. Докосвано от мръсни ръце. Гледано от бистри очи. Никога достатъчно религиозна. Но вярва в Бог. Обича. Всеки път различно. Музиката на стъпките й пренася всички в транс. Но не към всеки тя тръгва. Жена. С цялата си душа. Жена. По красивото й тяло. Жена. Нежността, от която черпиш сила. Някои го притежават. Има жени, които във всяко отношение, са просто жени : нови, иновативни, стари и мъдри, вълнуващи всяка нотка в другия, събуждащи интерес само с походка. Жени. Има ги. Съществуват. Чисти души. Въпреки дългата им история. Бели. Красиви. Истински до болка.

Жени.

Все още съществуват.

 

ЕЛЕНА КОТОВА – Лично творчество: Стихотворения

*Елена Котова е първият млад автор, който се включи в рубриката \”Творческо начало с Екрие\”. Изпрати ни 10 авторски произведения, сред които и стихотворението \”Жени\”. Останалите можете да разгледате в прикачения файл \”Стихотворения\”. Елена пише с удоволствие и поддържа собствен блог в Instagram. Можете да се запознаете с всички нейни творби, като последвате профила й poetryandlove_new. Открийте я и във Facebook: @poetryandloveEK

 

ПОДКРЕПЕТЕ ТАЛАНТА! 

Ако харесвате стиховете на Елена Котова и тя вече един от любимите ви автори в рубриката “Творческо начало с Екрие”, обезателно й ПОДАРЕТЕ ЛАЙК под публикацията или ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР. Така ще й помогнете да включи произведенията си в единственото по рода си печатно издание със заглавие ВИК ОТ ДУША, което Издателство “Екрие” ще издаде напълно безплатно “в името на скритите таланти”.

Сборникът ще представи най-харесваните автори в рубриката “Творческо начало”, избрани с гласовете на публиката. Ще бъде издаден в началото на следващата година и ще се разпространява с благотворителна цел.

С правилата за гласуване може да се запознаете ТУК!

103 thoughts on “ЖЕНИ – Елена Котова”

 1. Топла, вдъхновяваща, истинска, добра, талантлива млада дама! Радвам се, че я познавам❤️

 2. Надявам се поезията ти да достигне все повече сърца. Всеки би се открил в творбите ти!

 3. Стискам палци и ти пожелавам много успехи ! Заслужаваш да постигнеш много ! <3

 4. Малко съвременни автори като теб могат да ни накарат да почувстваме нещо с поезитята си. Продължавай да го правиш !

 5. Ти си млада, жива, дива, усещаща, чувстваща и това се вижда в поезитята ти ! Бъди такава, каквато си ! Пожелавам ти успех !

 6. Колко бързо се развиваш ! Стискам ти палци, ще се радвам да чета произведенията ти на хартия 🙂

 7. Някои неща трябва да излязат наяве, други трябва да бъдат чути. Ти си и от двете 😉 😉 😉 Стискам палци и ти пожелавам успех ! <3

 8. Нямам търпение да държа произведенията ти и да ги разгръщам щом имам нужда да ги прочета

 9. Понякога имам чувството че чета мислите си в твоите редове, но много по- подредени и осъзнати. Благодаря ти, че намираш начин да ги изразиш, благодаря ти, че ми помагаш да се открия и да разбера, че не само аз се чувствам така <3 !

 10. Не знам какво да кажа, освен че искам да да видя всичко твое красиво напечатано <3 Пожелавам ти го ! <3

 11. Много се радвам, че участваш и имам възможността да гласувам за теб 🙂 Пожелавам ти успех !

 12. Продължавай да правиш това, което виждаме, което четем, което и правиш, защото си прекрасна !

 13. “Голяма душа. Добро сърце, скрито от омраза. Сила. Достатъчна. Дори и за двама. До всички достига. Любов.” <3 <3 <3

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart