La Grammaire, Les aventures fantastiques de Milou A1-A2

La Grammaire А1-А2
Les aventures fantastiques de Milou

Цена 16 лв.

\"\"

Първа граматика от поредицата помагала \”наУЧИ с Екрие\”

Френска практическа граматика за начинаещи с над 450 упражнения и отделна притурка с отговори към тях.
С превод на български език на правила и примери;
С градация в упражненията;
С тестове след всяка голяма тема;
С история, която ви провокира да следите правилното изпълнение на упражненията, за да завършите по свой избор историята с вашия нов приятел Милу!
И още!

Подходяща за УЧЕНИЦИ от V-ти клас до ВЪЗРАСТНИ курсисти 65+

\"\"

Авторите на практическата френска граматика са дългогодишни преподаватели в Частно езиково училище “Малкият принц”, Варна. Освен всекидневната работа в прогимназиалните класове, те работят по различни езикови проекти като: международни проекти по европейските програми Comenius и Erasmus+, проект EcoSchools, редица национални и международни събития и състезания – Седмицата на Франкофонията, Седмицата на вкуса, Spelling Bee, Creative Writing, Future Explorers и други. Всяка година подготвят ученици от 12 до 16 годишна възраст за покриване на езикови нива по френски – сертификати DELF (A1, A2, B1 Junior et Scolaire), и английски език – сертификати на Кеймбридж (KET, PET, FCE).

Катерина Трифонова е възпитаник на ІV Езикова Гимназия “Фредерик Жолио-Кюри”, Варна. Завършва френска филология във ВТУ “Св. св. Кирил и Методий” с магистърска степен “Преводач от и на френски език”. От 2002 година е действащ учител. Отличена е през 2014 година с наградата “Млад учител” на кмета на Община Варна, а през 2017 година получава орден Кавалер на “Академичните палми” – почетен знак под патронажа на Президента на Република Франция за заслуги в областта на образованието, културата и френския език.

Ани Иванова е възпитаник на І Езикова Гимназия, Варна. Завършва приложна лингвистика във ВТУ “Св. св. Кирил и Методий” с магистърска степен по английски и френски език и професионална специалност “Преводач”. От 1999 година е действащ учител.

 

В Екрие работим с творци и реализираме мечти
***
Издателство & Книжарница „Екрие\”
МБАЛ „Св. София\” – Корпус 2
Бул. „България\” 104
тел. за връзка: 0888 998 010, 0888 991 929
e-mail: office@ecrier.bg
FB: Издателство „Екрие\”
www.ecrier.bg
Поръчките ви се обработват и доставят с куриерска фирма Speedy!

 

Shopping Cart