Купи 1 книга – Терез Никол отговаря…

Участие на издателство „Екрие“ в кампанията  „Купи 1 книга“

\"\"

 

www.kupi1kniga.com

Автор: Терез Никол

Заглавие: \”Истории за малки, големи и пораснали деца: Приключенията на котенцето Ричи\”

Терез Никол споделя в блиц интервю: Questions_blitz-interview_Tereza

\"\"

 

 

Малка детска книжка без аналог сред изобилието от детски книжки на българския книжен пазар. Пет истории с приключенията на трите котенца: Ричи, Прекрасна и Топчо, майка им Пира, онова страшно лаещо нещо „Внимание, кучето Тара!“, семейство жабоци и други животни от фермата и околностите. В четири от историите действието се развива през четирите сезона от годината. Всяка история приключва с фантастична рецепта за малки и големи, за радостно преживяване със семейство и приятели! Във всяка история ще срещнете картинки вместо думи, с образователен характер. И защото децата обичат да рисуват, в края на всяка история сме подготвили чудни илюстрации за оцветяване.

Защото най-важното сте вие, мили деца!

В \”Истории за малки, големи и пораснали деца: Приключенията на котенцето Ричи\” ви срещаме с обитателите на къщата, в която живеят Ники и неговото семейство, семейство котки, кучето Тара, добре познатите домашни животни от фермата – животните в кокошарника, а наблизо са семейство жабоци, птички и все познати животинки от поляните. 🙂 Ричи, Топчо и Прекрасна – три малки котенца, всяко със своите особености и индивидуалност, подобно на нас, хората. Котенцето Ричи е нетърпеливо, любознателно и търсещо, сестричка му Прекрасна е мило, нежно и типично по женски – порастваща дама, която се оглежда и сравнява с всяко красиво нещо, което среща по пътя си. А Топчо – ехе, Топчо е сладко, пухкаво котенце, леко тромаво и толкова симпатично. :-)Котката Пира, тяхната майка, ще бъде мила, любяща, понякога строга, но много грижлива и бдяща над децата си.

Дали ви напомнят за някого?

В детската книга включихме 5 ИСТОРИИ. С първата ще ви запознаем, разведем и усмихнем. Следват 4 ИСТОРИИ, разделени за всеки сезон от годината – пролет, лято, есен, зима. В КРАЯ НА ВСЯКА ИСТОРИЯ ви очаква по една изпитана рецепта, ей така, за настроение, за споделяне със семейство и приятели, в която малките читатели и слушатели ще могат да вземат активно участие и да научат нещо ново. Оставихме място и за ИЛЮСТРАЦИИ за оцветяване – защото сме родители и познаваме любимите занимания на децата – ОЦВЕТЯВАНЕ! 🙂 А защо да не нарисувате нещо заедно, след като прочетете книжката?

\”Истории за малки, големи и пораснали деца: Приключенията на котенцето Ричи\” на Терез Никол съдържа 64 печатни страници, малък формат и красиви реалистични илюстрации, дело на Йоанна Стоянова. В текста заменихме думички с картинки с образователна цел и лека закачка към най-палавите деца, които спират да слушат на петата минута какво им се чете.

Пожелаваме ви фантастични приключения и много радост с малките ни приятели!

От издателите

Shopping Cart