Купи 1 книга – Яна Аврамова-Атанасова отговаря…

Участие на издателство „Екрие“ в кампанията  „Купи 1 книга“

\"\"

 

www.kupi1kniga.com

Автор: Яна Аврамова-Атанасова

Заглавие: РЕГРЕСИЯ: Път към невидимия свят на Душите\”

Яна Аврамова-Атанасова споделя в блиц интервю: Questions_blitz-interview_Yana

\"\"

 

Регресия. Път към невидимия свят на Душите  представя на достъпен език реални случаи от практиката  на Яна Аврамова-Атанасова.  Познание за Душите във физическия и Духовен свят. Подходяща за всеки, който търси отговор, за вярата ни. Текстовете в отделните глави са разделени с красиви авторски черно-бели илюстрации. Всяка от регресиите (общо 35), описва етапите, през които преминава човек, преживяването на онзи труден момент, който ни „тежи” в настоящето и неосъзнато спъва нашето по-нататъшно развитие в емоционален и битиен план. Загуба на близък, ревност, проблеми в интимните отношения и трудности в изживяването на дълготрайна връзка са част от случаите, изложени тук. Тази книга не е универсално решение на вашите проблеми или провокация да си запишете веднага час при психотерапевт.

Регресия. Път към невидимия свят на Душите  е споделен опит и желание да ви подскаже, че болката, вината,  страхът и неувереността… са част от преживяна ситуация, която може да бъде преодоляна. Ако поискаш!

Яна Аврамова-Атанасова е магистър психолог, психотерапевт, хипнотерапевт и регресионен практик. Оказва професионална помощ при тревожни разстройства, панически състояния, хипохондрия, натрапливости; преживяване на травма; посттравматично стресово разстройство; депресивни състояния; следродилна депресия; раздразнителност и агресивност; автоагресия; усещане за несправяне в професионална и лична сфера; хранителни разстройства; насилие в двойката/семейството; осиновяване; приемна грижа и други взаимоотношения в двойка, семейство,  между родители и деца.

През 2020г. Яна Аврамова-Атанасова успешно преминава:
– Специализация \” Еволюционна психиатрия и психология\” в Медицински университет Пловдив;
През 2017 г. успешно преминава:
– Специализация “Приложна психология и психотерапия” в Медицински университет Пловдив;
– Обучение Хипноза и хипнотерапия, организирано от Българска асоциация по хипноза;
– Обучение Quantum Healing Hypnosis Technique, организирано от Quantum Healing Hypnosis Academy.
Член е на Дружество на психолозите в България (ДПБ), Българска асоциация по хипноза, както и на QHHT Academy.

Shopping Cart