ПОЕЗИЯ – Камелия Стефанова

\"\"

Отсъствие

И един ден
просто се събуждаш.
Поглеждаш през прозореца
с чаша кафе в ръката.
И знаеш, че си щастлив.
Без въпрси,
без размисли,
и най-вече
без нечие присъствие.


И има дни, в които съм буря,
Помитам всичко,
губя се в своя вихър.
Друг път съм летен изгрев.
Притихнала пред красотата,
потънала в дълбините на небето.
А понякога времето е спряло…
И тогава съм цяла.
И буря, и изгрев.
И ден, и нощ.
И бяло, и черно.
А видиш ли ме,
когато времет е спряло.
Вече съм твоя.

 

КАМЕЛИЯ СТЕФАНОВА – Лично творчество: Поезия

*Камелия е абитуриентка с амбиции да напусне родния си град Сливен и да продължи обучението си в Софийския университет \”Св. Климент Охридски\”. Тя е млад автор със собствен профил в Инстаграм – _poetry.from.heart, в който е събрала всички свои произведения, написани след 2019 г. За рубриката \”Творческо начало с Екрие\” Камелия ни изпрати свои стихове, които можете да прочетете в прикачения файл \”Поезия\”. Приятно четене!  

 

КАКВО КАЗВА ЗА СЕБЕ СИ? 

Започнах да пиша преди около 2 години. Винаги съм харесвала художествената литература и едно от любимите ми занимания е да чета поезия. Поезията, в която успяваш да откриеш себе си, своето мислене. Поезията, която сякаш те разбира. Това да откриеш себе си в няколко реда е просто неописуемо чувство.

В свободното си време обичам да слушам музика, да чета книги и да пиша, въпреки че скоро не съм писала нищо. Все пак последния път, в който попаднах на подобна възможност, публикуваха част от творбите ми, затова реших отново да извадя прашасалите ръкописи и да си пробвам късмета. Благодаря Ви за тази възможност!

 

ПОДКРЕПЕТЕ ТАЛАНТА! 

Ако харесвате стиховете на Камелия Стефанова и тя вече един от любимите ви автори в рубриката “Творческо начало с Екрие”, обезателно й ПОДАРЕТЕ ЛАЙК под публикацията или ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР. Така ще й помогнете да включи произведенията си в единственото по рода си печатно издание със заглавие ВИК ОТ ДУША, което Издателство “Екрие” ще издаде напълно безплатно “в името на скритите таланти”.

Сборникът ще представи най-харесваните автори в рубриката “Творческо начало”, избрани с гласовете на публиката. Ще бъде издаден в началото на следващата година и ще се разпространява с благотворителна цел.

С правилата за гласуване може да се запознаете ТУК!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart