Среща с Екрие и Терез Никол, очакваме ви!

Скъпи приятели,

От 25-и до 26-и януари в НДК ще се проведе научно – образователният фестивал \”Намереното поколение\”. Организаторите от сдружение \”Апетит за образование чрез практика\” имат амбицията събитието да свърже науката и образованието.

Издателство „Екрие“ ще участва в мащабното събитие с щанд с излезлите до момента заглавия.

На фестивала ще бъде представена и детската ни книжка „Истории за малки, големи и пораснали деца: Приключенията на котенцето Ричи“, а гостите ще могат лично да срещнат с нейния автор Терез Никол.
Тя ще ви очаква утре между 11.00ч. и 16.00ч. на щанда на „Екрие“ на етаж 3 в НДК.

 

\"\" \"\"

Фестивалът \”Намереното поколение\” ще включва три модула:
– Практическият модул ще се състои под формата на иновативни работилници, демонстрации, екперименти, практически занимания като именно той играе ролята на своеобразна комуникация на науката и демонстрира най-добрите методи на всички участници, с които палят интереса на младите.

– Лекционният модул, от друга страна, е насочен към повишаване квалификацията на професионалистите, интегрирането на доказани, работещи методи в преподаването, които да стимулират повече успехи.

– Третият, но не на последно място по важност модул, ще бъде модул за национално обсъждане на иновациите в образованието.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

ЕКРИЕ

Shopping Cart