„Светлина от Изтока“ с представяне в Професионалната гимназия по икономика \”Д-р Иван Богоров\” в град Варна

Дни преди светлите коледни празници, нашият автор – Наталия Бояджиева отново представи пред публика книгата си „Светлина от Изтока“ – първо заглавие в уникалната по рода си литературна поредица у нас \”Чудни пътешествия с Екрие\”.

Този път тя се срещна с възпитаници на Професионална гимназия по икономика \”Д-р Иван Богоров\”, град Варна. Това е гимназията, в която Наталия Бояджиева е работила три години като учител по български език и литература.\"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

Наталия Бояджиева разказа на десетокласниците своите впечатления от живота в Китай. Учениците научиха интересни факти от непознатия и екзотичен китайски народ, ценности, култура и бит.

След представянето на книгата, Наталия сподели за „ЕКРИЕ“, че срещата с десетокласниците и нейните  колеги е преминала много вълнуващо. „Юношите бяха впечатлени от разказа ми, от снимките, предметите, които им показах и от откъса от книгата. Пожелаха нова среща през втория срок. Имам покана от учителския колектив.“ – сподели за читателите на „ЕКРИЕ“ Наталия Бояджиева.

\”Светлина от Изтока\” е книга, която буди интерес у малки и големи, не само заради красивото оформление, но най-вече заради интересните наблюдения и споделени впечатления за китайската култура и нрави. Наталия успява да \”навлезе отвътре\” в живота на обикновения китаец, в не толкова популярните за туристи места и градове.

Книгата „Светлина от Изтока“ е чудесен подарък и повод за литературна наслада през празничните дни. Издава и разпространява издателство \”Екрие\”.

Не забравяйте предколедното намаление в www.ozone.bg,!

Shopping Cart