18 декември Коледно тържество с Екрие и приятели

\"\"

Издателство & Книжарница „Екрие”

В Екрие работим с творци и реализираме мечти

 

Коледно тържество с Екрие и приятели

18 декември, сряда, от 16:30 до 20:00 часа

Място: МБАЛ „Света София“, Корпус 2 партер, бул. „България“ 104

 

Уважаеми дами и господа,

С радост ви каним на КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО с ОСВЕЩАВАНЕ  и ОТКРИВАНЕ на нашата малка и уникална фирмена книжарница „Екрие“ в МБАЛ „Света София“, бул. „България“ 104, София. Това е мястото, където се случват голяма част от срещите с автори, редактори, художници, колеги… част от екипа на издателство „Екрие“. Вече една година успяваме да реализираме мечти, да издаваме великолепни български книги и автори, голяма част от тях за първи път правят опит и реализират своите първи печатни произведения. До края на декември 2019 г. в каталога на Екрие приключваме с 15 издадени книги. За малко и младо българско издателство на една година се справяме добре, как мислите?

Започваме в 16:30 часа с освещаване на книжарницата с участието на отец Евгений и ще завършим празника в присъствието на Дядо Коледа! J Специално за вечерта ще свирят на живо любимата ни група МЕХЕХЕ с трубадура Стойко Дуков. Защо го правим? Всеки ден някой някъде открива нов обект. Но не всеки ден е Коледа. А какво е Коледа без малко музика, празнична атмосфера, приятели и семейства, радост, детски усмивки и коледни вкусотии?

Появата на книжарница „Екрие“ в модерния втори корпус на МБАЛ „Света София“ се случи с огромната подкрепа и съдействие на доц. д-р Валентина Мазнейкова и д-р Христо Мазнейков, които обичат и ценят книгите, ролята на духовното и мисията, която ежедневно изпълняваме с любов и желание да обогатяваме и радваме посетители, пациенти и служители в една от най-модерните и професионални болници в България.

Галина и Йордан Попови – това сме ние. Младо българско семейство с две малки деца – Георгиа и Йордан, и двете родени в АГО към МБАЛ „Света София“ . Сега разбирате защо за нас е щастие и гордост, че „третото“ ни дете – фирмена книжарница „Екрие“, нашият малък оазис за книги и четящи хора, се появи именно тук, една година след раждането на Йордан младши. Ежедневно ставаме свидетели на професионализъм и геройства, да, геройства в работата на служителите в МБАЛ „Света София“. Лекари, сестри, администрация… дават най-доброто от себе си, отдадени на работата, често пренебрегвайки собствени нужди и потребности, за да бъдат на ниво и да помагат на пациенти и нуждаещи се. 18 декември е празник за всеки служител в МБАЛ „Света София“, за техните семейства и близки.

18 декември не е случайно избрана дата. 18 години трупаме професионален опит и стаж. Появата на децата ни преобърна познатия живот, отговорности, мироглед. Като всички родители, и ние искаме да направим и дадем най-доброто за Георгиа и Йордан, да бъдем техен пример в живота. Никак не е лесно, никак! Да отглеждаш малки деца и да създаваш тепърва частен бизнес в България е голямо предизвикателство! J Но знаем за кого и за какво го правим, и работим със сърце! Разбира се, за да съществува и да се развива Екрие, участват много повече хора от нас двамата – редактори, художници, страньори, близки, приятели, колеги, нашите страхотни автори! Всички заедно реализираме мечти и продължаваме напред! Голяма част от тях ще присъстват на коледното тържество и лично ще можете да се срещнете, да поговорите, да си вземете автограф, снимка, да дадете идея за нов бестселър. 😉

Почти отмина една невероятна 2019 година. Предстоят светли празнични дни, най-любими за малки и големи. Затова двамата с Данчо, нашият творчески екип, семейства и приятели, ви приветстваме да споделим всички заедно с ръководство, служители и пациенти, вълшебството на Коледа – радост, топлина, разбирателство, любов и грижа. Датата е 18 декември от 16:30 до 20:00 часа, мястото е партера на втори корпус на МБАЛ „Света София“, близо до сърцата на „Екрие“.

Отправяме най-искрена благодарност за помощта и подкрепата, без които предстоящото събитие нямаше да бъде така професионално организирано, на

\"\"

\"\"

Елена Филипова и Стефан Митов


\"\"

Ресторант Уго


\"\"

Магазин Кьоше


\"\"

 

L\’Erbolario (Верде Козметика ООД) – г-жа Десислава Първанова


\"\"

 

 

 

Mexexe & friends


Благодарим за коледния дух, който носите и добрините, които правите за другите!

 

Очакваме ви с радост, вълнение и празнична атмосфера!

Екрие и приятели

Shopping Cart