\”Светлина от Изтока\” с премиера в Добрич

На 27 ноември 2019 г. в Регионална библиотека „Дора Габе“ в град Добрич беше представено второто преработено и обновено издание на книгата на Наталия Бояджиева „Светлина от Изтока“. Книгата „Светлина от Изтока“ е първо заглавие в поредицата на издателство „Екрие“ –  „Чудни пътешествия с Екрие“ с оригинална визия, художествено оформление и дизайн. „Светлина от Изтока“ е сборник с разкази за Китай и е своеобразно пътешествие до удивителния и самобитен свят на китайските традиции и съвременност.

Гостите на представянето видяха и снимки от местата, за които авторката разказва в книгата. „Светлина от Изтока“ е дебютната книга на Наталия Бояджиева – журналист и пътешественик по душа. Тя живее три години в Пънлай, провинция Шандун.
Сборникът с разкази за Китай е своеобразно пътешествие до удивителния и самобитен свят на китайските традиции и съвременност, а публиката видя и снимки от местата, за които авторката разказва.

Ето какво сподели за „Екрие“ Наталия Бояджиева веднага след срещата с читателите:

„Представянето на „Светлина от Изтока“ в Регионалната библиотека „Дора Габе“ премина при голям интерес. Читателите в Добрич са много любознателни – те носят любовта към книгите в душите си, за тях четенето е необходимост и затова разговорът с тях протече много оживено. Впечатлена съм. Получих покана от директорката на Библиотеката Невяна Христова да представя и втората си книга там. С радост ще се срещна отново с тези хора, както и с много други, в други краища на страната. Вече три години представям книгите си пред читатели от различни краища на страната. Тези срещи ме обогатяват много, окриляват ме и ме вдъхновяват. Те дават смисъл на моя писателски труд.“

Пожелаваме на автора Наталия Бояджиева много нови и вълнуващи срещи с читатели.\"\" \"\" \"\" \"\"

Shopping Cart