Купи 1 книга – Ангел Ангелов отговаря…

Участие на издателство „Екрие“ в кампанията  „Купи 1 книга“

\"\"

www.kupi1kniga.com

Автор: Лорън Хюбеле

Превод от английски език: Ангел Ангелов

Заглавие: „Гемотерапия за всички: изграждане на имунитет при бебета и малки деца

Ангел Ангелов споделя в блиц интервю: Questions_blitz-interview_Angel, prevod

 

ПРЕДСТОИ КОРИЦА

 

Гемотерапията е нежно и безопасно растително лекарство, което ще повиши имунитета на вашето дете и ще помогне на органите му да работят оптимално. Страстта на Лорън Хюбеле е  да преподава тази терапия по достъпен начин, давайки възможност на ВАС, родителя, да бъдете ефективен лечител на своето дете.

д-р Анджелика Лемке, лекар натуропат, Сиатъл (щата Вашингтон)

 

БЕЛЕЖКИ НА АВТОРА

Аз съм  практикуващ семейно здравеопазване специалист, с лична страст към изграждането на естествен имунитет при децата и възстановяването му при възрастни. Тази страст се ражда от моите лични предизвикателства към здравето, предизвикани от години на игнориране и потискане на важните послания, които тялото ми изпращаше. Преживяното ме доведе до развитието на рак – меланома, също като майка ми и сестра ѝ, като и двете загубиха живота си от него. Решена, че моята история ще бъде различна, потърсих експерти в областта на възстановяването на имунитета и след като здравето ми започна да се подобрява, се обучих, за да мога да бъда полезна на другите.

Избрах пътя на предотвратяване на развитието на хронични заболявания, а не на тяхното премахване. В годините, които прекарах като практикуващ специалист, ясно осъзнах невероятната възможност, която имаме – да предотвратим развитието на хроничното разстройство (заболяване), като поддържаме естествената способност на тялото да се лекува. Няма по-важно време за това от тези първи три години от живота на детето, когато имунната  система е в най-критичната си точка на развитие.

Ако четете тази книга, вероятно сте родител, баба или дядо, или настойник на малко дете. Едновременно огромна чест и голяма отговорност: да се грижим за бебе или малко дете, ще се налага да взимате жизненоважни решения през първите години. Вярвам, че няма избор по-голям от този, как ще се грижите за здравето на детето си. Въпреки че вече има утвърден основен път, целта ми е да ви покажа алтернатива. Път, който поддържа вродения процес на оздравяване на вашето дете и изгражда естествен имунитет.

Като родител, вече над 30 години, и като медицински специалист вярвам, че независимо от симптомите, с които се сблъскваме, почти винаги има избор. Този избор е, което бих искала да осъзнаете, докато четете моята книга.

Лорън Хюбеле

 

Ангел Ангелов

Преводач на първата книга за гемотерапия в България, кинезитерапевт и гемотерапевт

\"\"

Координати на кабинета: София, ул. “Пирински проход” 39 – Ергон Център България

  Официален сайт – www.ergoncenter.com

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/GemmoBG/

 

 

Shopping Cart