ПОЕЗИЯ – Милена Милчева

\"\"

Табела с надпис
„затворено“,
тлеещи отломки
от някогашно щастие
и остарели афиши
за измислени
любовни филми.
Дъжд без капчица надежда.
Порой.
Червен светофар
предупреждава –
опасност!

Не е улица.
Сърце е.

 

МИЛЕНА МИЛЧЕВА – Лично творчество: ПОЕЗИЯ

*Милена е студентка във втори курс от Пловдив с любов към литературата. Изучава български и английски език. Участва в рубриката \”Творческо начало с Екрие\” със свои авторски стихове, които притежават индивидуален стил. С цялото й творчество можете да се запознаете в прикачения файл \”Поезия\”. 

 

КАКВО СПОДЕЛЯ ЗА СЕБЕ СИ? 

Мечтата ми е някой ден да работя нещо свързано с литература и писане. Творческа личност съм, но най-голям интерес имам към книгите. Обичам да чета фентъзи романи и поезия.

Пиша поезия от доста малка. Някои от най-ранните ми творби бяха публикувани в училищния вестник на основното ми училище, а в гимназията две години подред посещавах клуб по творческо писане. Освен това съм участвала и в няколко конкурса, организирани в училище.

Обичам да пиша – успокоява ме, кара ме да се чувствам ползотворна и щастлива. Творя само поезия – правила съм опити да пиша разкази, но не бяха особено успешни. В ръкописа, който Ви изпращам, съм приложила няколко мои стихотворения, които са ми останали любими с времето.

Разпространявам поезията си във Facebook страницата „Напиши ме да се прочета“, а скоро си направих и профил в Instagram, където да качвам само поезия – milena.m.poetry. Ще се радвам да се срещнем там.

 

ПОДКРЕПЕТЕ ТАЛАНТА! 

Ако харесвате стиховете на Милена Милчева и тя вече един от любимите ви автори в рубриката “Творческо начало с Екрие”, обезателно й ПОДАРЕТЕ ЛАЙК под публикацията или ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР. Така ще й помогнете да включи произведенията си в единственото по рода си печатно издание със заглавие ВИК ОТ ДУША, което Издателство “Екрие” ще издаде напълно безплатно “в името на скритите таланти”.

Сборникът ще представи най-харесваните автори в рубриката “Творческо начало”, избрани с гласовете на публиката. Ще бъде издаден в началото на следващата година и ще се разпространява с благотворителна цел.

С правилата за гласуване може да се запознаете ТУК!

47 thoughts on “ПОЕЗИЯ – Милена Милчева”

  1. Стихотворенията са много истински и вдъхновяващи! Чета ги с удоволствие ❤️

  2. olyasedmakova@gmail.com

    olyasedmakova@gmail.com
    Цялото и творчество, описва красотата на живота, по един по-различен начин! Силно препоръчвам всеки един да се докосне до нейната магия-творчество!!! Неповторима красота се крие в душата й!!

  3. Миленка е един невероятен млад творец! Надявам се да има шанса да се развива в литературните среди

  4. Светослава Томова

    Прекрасна млада дама,която твори със сърце и душа! Успех и късмет занапред?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart