ПОЕЗИЯ – Милена Милчева 23.01.2021 – Категория: Творческо начало с Екрие – Tags: , , ,

Милена Милчева, Пловдив, @milena.m.poetry

Табела с надпис
„затворено“,
тлеещи отломки
от някогашно щастие
и остарели афиши
за измислени
любовни филми.
Дъжд без капчица надежда.
Порой.
Червен светофар
предупреждава –
опасност!

Не е улица.
Сърце е.

 

Милена Милчева – Лично творчество: ПОЕЗИЯ

*Милена е студентка във втори курс от Пловдив с любов към литературата. Изучава български и английски език. Участва в рубриката „Творческо начало с Екрие“ със свои авторски стихове, които притежават индивидуален стил. С цялото й творчество можете да се запознаете в прикачения файл „Поезия“. 

 

Какво споделя за себе си? 

Мечтата ми е някой ден да работя нещо свързано с литература и писане. Творческа личност съм, но най-голям интерес имам към книгите. Обичам да чета фентъзи романи и поезия.

Пиша поезия от доста малка. Някои от най-ранните ми творби бяха публикувани в училищния вестник на основното ми училище, а в гимназията две години подред посещавах клуб по творческо писане. Освен това съм участвала и в няколко конкурса, организирани в училище.

Обичам да пиша – успокоява ме, кара ме да се чувствам ползотворна и щастлива. Творя само поезия – правила съм опити да пиша разкази, но не бяха особено успешни. В ръкописа, който Ви изпращам, съм приложила няколко мои стихотворения, които са ми останали любими с времето.

Разпространявам поезията си във Facebook страницата „Напиши ме да се прочета“, а скоро си направих и профил в Instagram, където да качвам само поезия – milena.m.poetry. Ще се радвам да се срещнем там.

 

Участвайте и вие!

Извадете ръкописите от чекмеджето и им подарете живот! Очакваме ви!
За да се включите в рубриката, запознайте се с условията ТУК.

+4