Продължавайте да мечтаете! С Екрие!

Няма по-хубаво на този свят от сбъднатите мечти! Затова сме опаковали по една за всеки от Вас! Само трябва да си я представите. От опит знаем, че ще се сбъдне!

По Коледа стават чудеса и \”Екрие\” е живото доказателство! 

Нашият единствен по рода си книжен дом в МБАЛ \”Св. София\” отвори врати преди три години, точно на 18 декември, и от тогава до днес превърна в реалност мечтите на над 40 български автора. Издадохме и показахме на бял свят близо 50 съкровища. Зарадвахме читатели на различна възраст и с различен вкус. Срещнахме ви на живо с дебютиращи автори, художници и творци.

 

 

Всеки, който познава малко или много издателския бранш, знае през какви планини се налага да преминаваме понякога. Да издаваш български автори, особено дебюти, е трудоемко, но… сме тук и всички ЗАЕДНО продължаваме напред към сбъдването на мечтите!

Ние вярваме, че всяка книга в нашия каталог има мисия и път. Причина да се появи точно тук и сега.

Ето защо работим с творци и реализираме мечти!

Благодарим за вярата и подкрепата на всички автори, художници, преводачи, редактори, коректори, рецензенти и сътрудници, колеги, партньори и приятели, които са част от този път и тази мечта!

А Вие, скъпи читатели, четете и подкрепяйте българските издатели, книжари и автори. Има причина да сме тук.

 

Нашите заглавия могат да бъдат намерени както в големите физически и онлайн книжарски вериги, така и в по-малки книжарници и интернет страници за литература. В нашия фирмен сайт www.ecrier.bg пък ще откриете повече информация за заглавия, автори и събития на Издателство \”Екрие\”. Ако заявите бюлетина на Екрие, ползвате 10% отстъпка целогодишно от посочените корични цени.

 

С пожелание за здраве, радост и светли празнични дни!
Екипът на Издателство \”Екрие\”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart