СТИХОВЕ – Славена Николова 22.09.2021 – Категория: Творческо начало с Екрие – Tags: , , , , ,

Славена Николова, 33г., автор на рисунки и стихове

Не дни или седмици
Междувремие
Най-дългото чакане
Най-бавното време
Докато те срещна отново.

***
Сълзи, но не моите … вали.

***
Вали.
Вървя във сенки.
(Върни се.)

***
Дъжд.
Изпрати го, за да изтриеш сълзите ми.
А разстоянието между нас?

***
Вълните на живота заливаха бреговете на моето ежедневие …
Стоях безчувствено встрани …

***
С теб сме еднакво Смели, за да преминем всички граници.
И еднакво Слаби, за да не продължим напред …
заедно.

 

СЛАВЕНА НИКОЛОВА – Лично творчество: Стихове

*Славена Николова се занимава основно с рисуване, като споделя, че не се ограничава в начините на себеизразяване. Освен това е автор и на кратки стихове и епиграми. Участва в рубриката “Творческо начало” с подбрани произведения, които можете да прочетете в прикачения файл “Стихове”. 

 

КАКВО КАЗВА ЗА СЕБЕ СИ? 

Правя опити за писане от студентските си години, когато силно се повлиях от съвременните български автори и т.нар „бърза литература”. От тогава до днес, през годините събирам в думи своите впечатления от света. Иска ми се да провокирам към мисъл този, който чете, като се стремя с малко думи да създам по-наситени усещания.

 

ПОДКРЕПЕТЕ ТАЛАНТА! 

Ако харесвате стиховете на Славена Николова и тя вече един от любимите ви автори в рубриката “Творческо начало с Екрие”, обезателно й ПОДАРЕТЕ ЛАЙК под публикацията или ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР. Така ще й помогнете да включи произведенията си в единственото по рода си печатно издание със заглавие ВИК ОТ ДУША, което Издателство “Екрие” ще издаде напълно безплатно “в името на скритите таланти”.

Сборникът ще представи най-харесваните автори в рубриката “Творческо начало”, избрани с гласовете на публиката. Ще бъде издаден в началото на следващата година и ще се разпространява с благотворителна цел.

С правилата за гласуване може да се запознаете ТУК!