“Творческо начало” с Издателство “Екрие” 08.01.2021 – Категория: ВСИЧКИ СТАТИИ, СЪБИТИЯ, Творческо начало с Екрие – Tags: , , , , , , ,

Чисто нова рубрика търси скрити български таланти

 

Обожавате да пишете у дома и в свободното си време? Пазите тефтери и тетрадки, запечатали емоции и случки, защото стиховете и разказите са вашата стихия? А лаптопът ви е пълен с файлове, които никой не чете …

 

ПОКАЖЕТЕ СЕ НА СВЕТА С “ТВОРЧЕСКО НАЧАЛО”!

Издателство „Екрие“ е готово да се превърне в трибуна на всеки непознат и нов талант като публикува примери за лично творчество на своя фирмен сайт www.ecrier.bg в чисто новата си рубрика „Творческо начало с Екрие“. С нея ще дадем възможност за изява на автори с талант, които по една или друга причина не са издавали книги или не са публикували своите стихове, разкази или ценни мисли.

Ще ви помогнем да проверите какво мисли светът за „листовете в чекмеджето“. Извадете ги оттам и им подарете живот! Ако по някаква причина сте изоставили любимото си хоби, върнете се към него сега. Продължавайте да пишете и да споделяте, защото има смисъл!

Най-добрите произведения ще бъдат събрани в класически сборник, който Екрие ще издаде в началото на следващата година. Приходите от продажбите на книгата ще бъдат дарявани на деца в нужда. Ще ставате реални свидетели и участници в добри дела.

 

ЗАЩОТО РАБОТИМ С ТВОРЦИ И РЕАЛИЗИРАМЕ МЕЧТИ!

Участието не е трудно и е напълно безплатно. Само изпратете свой ръкопис на имейл partnership@ecrier.bg за рубриката „Творческо начало с Екрие“ и ние ще се свържем с вас. Разкажете ни също накратко за вас, кога и как започнахте да творите, от какъв тип литература се интересувате. Ще се радваме да ни изпратите и ваша снимка.

Изискванията към файловете са да бъдат в текстов формат .docx или .doc (Word 1997-2003) и с обем до 5MB. Издателството, разбира се, съблюдава авторските права и няма да качва и популяризира текстове без изричното писмено съгласие на автора. Молим ви също така да не използвате грубости и нецензурен език в произведенията си. В Екрие уважаваме както творците, така и нашите читатели. Благодарим предварително!

Стихове и къси разкази ще бъдат публикувани в оригинал, при по-обемно творчество ще подбираме откъси. Така лично ще можете да следите интереса на читателите. Текстовете ще могат да бъдат споделяни и коментирани, като по този начин читателите сами ще „класират“ най-добрите. Издателство „Екрие“ се ангажира да представя и популяризира материалите и авторите в публичното пространство и социалните мрежи.

 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА!

Писменото слово е безсмъртно слово! А българското писмено културно наследство е натрупано от личното творчество и индивидуалния пример на хиляди таланти, дори неоценените и неизвестните.

Затова ви предизвикваме: Разкрийте таланта си, споделете със света идеите си, мечтайте и развивайте литературното ни богатство! Ще ви помогнем и ще бъдем до Вас!